Lägenhet #301 & #302

Tottbacken vid
Tottliften

Tottbacken 10, Åre
4 personer

Våra fyra bäddars lägenheter ligger på tredje våningen med altan i söderläge. Lägenheterna har eget spabad på terassen som tillval för en extra kostnad. En extra lyx att komma hem till ett varmt bad efter en dag på fjället. Boendet har två sovrum och en ljus öppen planlösning med vardagsrum och kök i ett som ger möjlighet till trevligt umgänge för våra gäster.

Du parkerar bilen i vårt varmgarage och tar hissen raka vägen upp till lägenhetsplanet. På plan 4 ligger skidförrådet där du tar på dig pjäxorna och går rätt ut i backen till Tottliften.

Förutom smidig access har huset även en trivsam lobby med TV och ett omklädningsrum med dusch – praktiskt om du vill åka skidor under ankomst- eller avresedagarna.

I huset finns 4 lägenheter om ni är flera, samt ett modernt konferensrum

Sängar:

 • Sovrum 1: Delbar dubbelsäng 2 personer
 • Sovrum 2: Delbar dubbelsäng 2 personer

Bekvämligheter:

Båda sovrummen har egen WC med dusch. I ett av badrummen ligger även bastun samt lägenhetens kombinerade tvättmaskin/torktumlare. Sovrummen har platsbyggd förvaring för personliga tillhörigheter. 

Vardagsrummet och köket hänger ihop i en öppen planlösning som gör det lätt att umgås. Här finns matplats, öppen spis, sittgrupp, tv och stereo, och när vädret är varmare kan dörrarna slås upp för extra umgängesyta på terrassen utanför.

  Läs mer om lägenheterna på tottbacken.se

  Sovrum

  Bastu

  Gäster

  kvm