Boende i Åre

Vi har tagit emot nöjda gäster i Åre sedan 2014

 

Din enda uppgift på semestern ska vara att njuta. Boka ett boende i Åre där du är säker på att du får ett läge som passar dina behov samtidigt som det innehåller alla bekvämligheter du behöver. Vi kan erbjuda dig lägenheter, villor och stugor i olika prisklasser.

För billigt boende rekommenderar vi att boka under våra perioder med specialpriser nedan

Boka ditt boende i Åre redan idag eller kontakta oss om du har frågor.

Betyg-Tottbacken-omdöme-Åre-Travel
Betyg-Åre-Travel-omdöme
Tottbacken-sommartid-exteriör
Boende-Åre-Tottbacken-Åre Travel-fireplace-4-bäddar
Jacuzzi-på-veranda-Tottbacken

Peak Performance Mountain House, Tottbacken 1o, Åre

När du söker boende i Åre av högsta klass, och bekvämlighet utöver det vanliga – som flera badrum, öppen spis, egen bastu och jacuzzi på verandan. Ski in och närhet till Åre By.

Boende med 4, 8 eller 24 bäddar, 1 konferens

4 lägenheter, 1 konferenslokal i ett hus

Bastu

Boende Mitt i Åre 2, Åre Torg

Ett boende som ger dig utsikt mot både backe och Åre Torg, ski in lägenhet med 3 sovrum och 8 sängplatser, nyrenoverat badrum. Bättre boende i Åre med detta perfekta läge går inte att hitta.

Boende med 3 sovrum ocn utsikt mot Åre Torg

8 personer

olymiagården-vid-view-åre-vm8an
Terass-söderläge-Olympiabacken-view
Master-bedroom-Olympiabacken-view-åre

Boende i Olympiabacken vid View

I Olympiabacken bor du bekvämt med panoramautsikt ut över Åresjön och fjället.  Rymlig lägeneht med 3 sovrum, dubbla wc, rymlig bastu och stor balkong i söderläge.

Boende med 6 bäddar – 

1 lägenhet

Boende i Tottvillan, Tottbacken 14, Åre

När du söker ett härligtboende i Åre med sann lodgekänsla och hög klass. Ett boende med bästa läge ski-in precis vid Tottliften, och närhet till Åre By.

Boende med 6, 10 eller 16 bäddar

2 lägenheter, 1 hus

fasad-åre-sadeln
Åre-Sadeln-Björnen-utsikt
Kök-Åre-sadeln

Boende i stuga i Åre Sadeln, Ski in

Ett boende som ger dig utsikt mot backe i härliga Sadeln, ski in lägenhet med 5 sovrum och 12 sängplatser. 

Boende med 5 sovrum ocn utsikt mot skidbacke

12+2 personer

Boende-i-Åre-Freestyle-Åre-Bergbana

Boende i Freestylehuset, Åre Torg

I Freestylehuset bor du mitt i händelsernas centrum och mitt på Åre Torg – och ändå ski in/ out. Nyrenoverad och fullt utrustad lägenhet med wifi, bastu och altan med utsikt mot backe. Ett uppskattat boende i Åre för alla som ligger granne med Åre Bergbana och i samma hus som några av Åres bästa restauranger Broken, Liten Krog och Imilla.

Bpende med 2 sovrum och stor bäddsoffa

6+2 personer

Boende-Mitt-i-Åre-1-översiktsbild

Boende Mitt i Åre 1, Åre Torg

Här bor du i boende med utmärkt läge precis vid skidbacke och vid Åre Torg. Två fullt utrustade lägenheter med bastu, gratis wifi och stor altan antingen i söderläge eller med utsikt mot skidbacke (VM6:an).

Boende för 6+2, 6 eller 14 personer

2 lägenheter ski in

Villa-solbringen-Åre
Villa-solbringen-åre-sovrum

Villa Solbringen, bo som en local

Boende nära Åre by med utsikt mot både berg, backe och Åresjön, rymlig villa med 3 + 1 sovrum och 10+2 sängplatser.  160 kvm villa med härlig utsikt, 900 m från byn, belägen i härligt lugnt område bland Åres locals.

Boende med 4 sovrum

10 + 2  personer

Åre Travel-huset (Mörviksgården) på Åre Torg

I Åre Travelhuset bor du mitt i händelsernas centrum, Rymliga boenden i Åre med 2 sovrum med dubbelsängar, dubbla wc och fransk balkong.

Boende med 4 bäddar per lägenhet – 12 bäddar totalt

3 lägenheter

Brygghusen

Boende i Brygghusen, Åre Centrum

Fem toppmoderna ljusa lägenheter i välskött förening, belägen mittemellan Åre Torg och VM8:an.

Varje boende har balkong i söderläge med utsikt över Åresjön, tre sovrum och bastu med access till balkong.

3 av lägenheterna tillåter även husdjur.

Boende för 6, 8 eller 32 personer

5 lägenheter

Boende i Åre med unika lägen

Åre Travel kan erbjuda dig boende i Åre som till exempel ligger centralt, har nära till berget, har ski-in-ski-out, eller ligger i anslutning till skidområdet. Vårt mål är alltid att du ska kunna välja ett boende som matchar semesterns målsättningar oavsett om det är skidåkning, vandring på fjället eller att njuta av den mysiga känslan i Åre By.

Ta med husdjuret på semestern i Åre

Alla familjer ser olika ut och många vill kunna ta med sig sin fyrbenta vän på semestern. Självklart har vi boende i Åre där det är möjligt att ta med sig sitt husdjur. Det varierar hur många lägenheter och villor som tillåter husdjur så läs mer på respektive objekt.

Ett boende i Åre med skräddarsydda lösningar

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse i Åre och vi erbjuder därför alltid möjligheten att skräddarsy din bokning hos oss. Du kan bland annat välja att lägga till barnpassning, frukost, hundpassning, städning, hyra bäddlinnen och mycket mer. Har du specifika önskemål gällande ditt boende i Åre? Kontakta oss, vi älkar att ha dig hos oss och göra din semester alldeles speciell. 

Söker du billigt boende i lägenhet eller stuga i Åre?

Du bokar alltid till bästa pris direkt på vår hemsida. Vi rekommenderar dig att boka under de perioder då vi har mindre tryck på våra boenden. Är du flexibel och kan ta semester kan du hyra en lägenhet eller stuga i Åre för mindre än halva priset! Dessutom är det betydligt mindre folk i backar och minimalt med liftkö under dessa perioder.

Är du ute efter lägsta pris, undvik Jul, Nyår, Sportlov och Påsk. Söndag-torsdag har vi mycket bra priser på alla veckor därutöver. Vi hjälper dig gärna med att hyra billigt boende i Åre! booking@aretravel.se

 

Skyltfönster

Shop- in shop eller en postadress i en trevlig by?

Visa dina varor fysiskt, i en monter eller en produktvägg med fysiska prover. Behöver ert företag en liten mottagning i Åre, så tar vi hand om er post och säkerställer att ni har en plats att möta era kunder vid tillfällen ni är på plats. Kontakta oss för prisförslag

Fakta lokal

Adress: Stationsvägen 18
Läge: A-läge mitt i Åre By
Lokalyta totalt: 103 kvm
Butiksyta: (Upptagen av VERKSTAN The Social Life tom 1 maj 2021)
35 kvm med egen entré, litet förråd ca 3 kvm, gemensamt pentry med wc och dusch. Lokalen är ljus och fräsch, med fantastsik utsikt över skidbacke. Idag saknas skiljeväggar som ev. behövs sättas upp mellan er och vår verksamhet. Skalskydd, väggar och butiksinredning sätts upp och bekostas utav er som partner och hänsyn skall tas till gällande regler kring ventilation och brand.