Boka Boende i Åre

Hyr lägenhet eller villa av oss

Vi förmedlar boende i och kring Åre bykärna samt i Sadeln, boende med närhet till berg och oftast byn. Här kan du hyra bekväm lägenhet eller rymlig villa i Åre som du enkelt bokar upp här. Vi har separata bokningsfönster för olika objekt uppdelade efter olika områden eller karaktär. Klicka på boka-knapparna för att se utbud, därefter väljer du ankomst, antal dagar och antal personer. Du kan också se tillgänglighet i bokningskalendern.  

Önskar du  hyra villa eller lägenhet i Åre där husdjur är tillåtet har vi markerat de boenden där djur är tillåtna nedan, mot en tilläggsavgift. 

Till varje boende kan du hyra 1 parkering. Önskar du hyra en extra parkering, har vi tillgång till en garageplats i Åre by. Den bokas upp ”först till kvarn” och du hittar den under ”boka Åre Center”- kategori Garageplats.

Tycker du att det är krångligt att själv göra din bokning, hjälper vi dig gärna.
Om du har några frågor om att hyra villa och/eller lägenhet är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

 

Vill du hyra lägenhet på Åre Torg ski-in/ ski-out?

Skidåkarlägenheter ski in mitt på Åre Torg med närhet till skidlift, affärer, restauranger, barer och tågstation. Bättre läge går inte att hitta i Åre.

Här bokar du även den extra parkeringen vi har i ett centralt garage i Åre by.

Vill du hyra modern lägenhet i Åre?

I brygghusen bor du i moderna lägenheter med utsikt mot Åresjön, precis vid gamla fina Thomassons gård. Gångavstånd till lift, affärer och tågstation.

Åre Travelhuset ligger på Åre Torg, här bor du i funktionella lägenheter mitt i händelsernas centrum.

Vill du hyra stor villa i Solbringen eller lägeneht med utiskt mot Åre sjön?

I villa Solbringen bor du i en privatägd rymlig villa med stor härlig tomt och terasser i söderläge. Rymlig för 2-3 familjer.

Åre Fjällby är vårt mest prisvärda boende, en skidåkarlägenhet precis vid VM8ans skidlift

I Olympiabacken bor du med gångavstånd till Åre by eller ski-in vintertid. Rymlig balkong med panoramautsikt över Åresjön. 

Här kan du hyra en rymlig villa i Åre Sadeln

Perfekt villa i lugna och mycket populära Åre Sadeln där du bor ski in ski out i en tre etage villa med plats för 12 +2 personer. Perfekt boende för större kompisgäng, företag eller flera familjer. 

Under cykelsäsong har du en led precis bakom huset.

Önskar du hyra en lägenhet utöver det vanliga?

I Tottbacken/ Peak Performance Mountain House bor du ski-in ski-out i välutrustade lägenheter vid Tottliften och med vacker utsikt över by, Åresjön och berg. Ett av Åres bästa boenden.

www.tottbacken.se

Vill du hyra en Premium villa med lodgekaraktär?

Tottvillan ligger vackert belägen vid Tottliften, ski in / ski out och med strålande utsikt över berg och Åresjön. Gångavstånd till Åre by.

Ett boende för dig som söker det lilla extra, passar fint för flera familjer och även husdjur är välkomna. 

Tottbacken-sommartid

Är det fullbokat er drömvecka?

Genom att fylla i dina uppgifter ställs du i kö, vi kontaktar dig om något blir ledigt.

8 + 3 =