Åre konferens i fjällen

Konferens i Åre – teambuilding i Svenska fjällen

Vi hjälper till med att skapa unika konferenspaket för alla typer av företag och grupper. Vi har en stor variation på fina boenden, allt från stuga till lyxigt lägenehtshotell. Vi ordnar med aktiviteter, föreläsare, middagskoncept och allt annat som kan förgylla er konferens i fjällen.

Konferens i Åre Tottbacken

På Tottbacken/Peak Performance Mountain House finns på Tottbacken 10 och 14 har vi boende för upp till 40 personer och i Peak Performance Mountain House finns fina konferenslokaler som är fullt utrustade för professionella möten. Med husens unika lägen kan ni dra full nytta av tiden, en bensträckarpaus kan till och med innebära ett par sköna åk i pisten utanför, boende och konferenslokal ligger precis ski in/ ski out från Tottliften. På sommaren rekommenderar vi vandringslederna som går strax invid husen.

Se information om öppna backar och liftar i Åre »

Vår personal, era Mood Managers, är på plats och tar hand om er på den nivå ni vill, vare sig ni föredrar att vara helt självgående eller vill boka in service kring kaffepauser, måltider och andra arrangemang.

Extra förmånliga priser på konferens i fjällen

Extra förmånliga priser på konferenspaket erbjuds under utvalda veckor under vintern söndag-torsdag och hela maj. Detsamma gäller under hösten, då härliga höstdagar på fjället med frisk luft och fantastiska vyer får dig att tappa andan och mycket gemenskap utlovas i de bekväma boendena. En konferens i fjällen behöver inte kosta så mycket om ni gör smarta val. Vill ni veta mer så tveka inte att höra av er till oss.
Tottbacken-sommartid
Konferens-i-fjällen-Åre-Travel
Åre-travel-tottbacken

Bashyra konferensrum

1 800 kr Halvdag (4 timmar)
2 500 kr Heldag

Ingår:
Block, penna, projektor och duk, självservering av kaffe/the

Konferensrum med konferensvärd

3 150 kr Halvdag (4 timmar)
4 750 kr Heldag

Ingår:
Konferensvärd, block, penna, projektor, duk, fruktfat, choklad, fjällvatten, kaffe the

Bekväma tillval

Konferensfika från 150 kr/person
inkl. kall dryck och kaffe/the

Frukost från 175 kr/person

Lunch från 235 kr/person
Ett par olika alternativ att välja på, levereras från restaurang – inkl bröd och smör, smaksatt fjällvatten och kaffe/the 

Middag på offert 

w

Lounge

Frukost och fika serveras som buffé i vår trevliga lounge på våning 4 (konferensrum på våning 2), det finns både trappa och hiss emellan. 

Loungen kan med fördel också nyttjas för samtal i mindre grupper. 

Konferensrum kapacitet

  • Upp till 20 personer i styrelsesittning 
  • Upp till 30 personer i biosittning

Vi uppmuntrar även till mer innovativa mötesformer och kan anpassa efter önskemål. Exempelvis har vi en terass utanför konferensrummet, som kan nyttjas vid vackert väder. Varför inte bygga upp en bar i snö och ha en lekfull aktivitet med pulkarace i sluttningen bredvid * det mesta är möjligt. 

~

Skidförråd

Kommer er grupp rakt från skidbacken, tillhandahåller vi varmt skidförråd där pjäxorna kan hållas varma under er konferens. Gästerna erbjuds tofflor. Mer perfekt konferenslokal för ski-in/ski-out möte går inte att hitta. 

dukat för umgänge

En stor del av umgänget under en konferens sker under måltiderna, en lång frukost innan skidåkning, en avslappnad brunch mellan aktiviteter eller en vinprovningsmiddag med egen kock och sommelier. Här finns gott om utrymme för alla sorters måltider.

utsikt över dalen

Tottbacken bjuder på en fantastisk utsikt över hela Åre med sjö, fjäll och solnedgång. Kliv ut på balkongen, ta ett dopp i spabadet eller sätt er framför brasan och njut av allt det vackra som Jämtlands natur visar upp, bättre kan inte en konferens i fjällen vara, oavsett årstid.

full catering om ni önskar

Om ni inte vill laga er mat själva kan vi naturligtvis se till att allt blir serverat. Precis som ni vill ha det. Antingen levererar vi matkassar för gemensam matlagning i era välutrustade kök, eller så låter vi någon av Åres välrenommerade kockar leverera måltider åt er. 

Åre-travel-tottbacken
Tottbacken-Åre-Travel-jacuzzi
Vandringsleder-vid-Tottbacken-åre

Hör av dig om er nästa konferens!

3 + 12 =