Gästinfo

Ta en minut och fyll i detta formulär.

På så sätt får vi veta lite mer om era önskemål och behov och kan ge dig den service du önskar. Till höger finns länkar till nyttig information, samt uppgifter om hur vi hanterar GDPR.

*Obligatoriska fält

Väskförvaring

Övriga tillbehör

BOENDETS REGLER - FÖR ALLAS TRIVSEL*

Ålder*

15 + 11 =

FÖRTYDLIGANDE:

ANTAL BOENDE PERSONER*
Det är tillåtet att vara lika många personer som boendet har bäddar, och barn får följa med i förälders säng. Vi vill veta hur många ni är totalt.

PARKERING
Kommer Ni med bil rekommenderar vi att Ni bokar upp parkering i förväg. Tyvärr kan inte mer än 1 parkering/ boende garanteras.

Vi har en extra parkering, som bokas upp under tillval, om den är ledig – först till kvarn gäller.

AVRESESTÄD
På avresedagen skall boendet iordningsställas /städas som vid ankomst. Det går att köpa in denna bekväma tjänst, då räcker det med att plocka iordning, slänga soporna och sätta på diskmaskinen.

BÄDDLINNE OCH HANDDUKAR (per person)
Alla sängar har kudde, täcke och madrasskydd.

Det är OBLIGATORISKT med sängkläder, Ni kan välja att hyra in eller ta med själv.

Varje lakanset innehåller påslakan, örngott, underlakan, 1 liten handduk, 1 badlakan.

KODER & ANKOMSTSERVICE
Ni får koder till ert boende ett par dagar innan ankomst på SMS och mail och med dessa kan Ni gå direkt till ert boende utan vidare incheckning. Är Ni osäker på hur man gör, möter Åre Travel gärna upp och hjälper till. I så fall behöver Ni fylla i vilket klockslag vi skall möta er, under ÖVRIGT nedan

INCHECKNING
Incheckning från kl 16.00. Önskar Ni ändra denna tid? Observera att detta bara är en förfrågan, vi måste kontrollera att det är möjligt.

UTCHECKNING
Utcheckning senast kl 11.00. Vill ni ändra denna tid? Observera att detta bara är en förfrågan, vi måste kontrollera att det är möjligt.

BEHÖVER NI VÄSKFÖRVARING?
Vi ordnar med väskförvaring åt er, antingen vid ert boende eller vid Åre Travel Servicecenter i Åre by (Stationsvägen 18). Instruktioner om vart kommer med e-mail ett par dagar innan ankomst. Specificera ert behov under ÖVRIGT 

FRUKOST
Det är möjligt att köpa till frukost till er bokning. Vi köper in, och fyller upp er kyl med valda alternativ nedan. Välj att ha denna service till er första frukost, eller genom hela vistelsen. Vi lägger på lika många frukostar som boende personer.

ÖVRIGT
Här kan du fylla i information i tillägg till dina önskemål, ex. tider, allergier etc.

ÅLDER*
Minst 1 person i sällskapet skall vara över 20 år. Undantag kan göras – skicka i så fall en förfrågan. Fotolegitimation på samtliga kan komma att krävas.