Äntligen kan vi på Åre Travel tillkännage den spännande nyheten att vi kommer få ett friskt tillskott i vår lokal på Stationsvägen 18 mitt i Åre by. Verkstan – The Social Life öppnar sin butik i mitten av December.

Varmt välkomna till oss och till Åre by hälsar Malin & Pernilla med personal

Om Verkstan

Vi är fem kvinnor som gemensamt driver Verkstan – the social life, ett nytt koncept inom livsstilsbutiker och sociala evenemang. I våra butiker arbetar vi aktivt med att skapa kreativa miljöer. Vår ambition är erbjuda inspirerande produkter, tips och idéer och sociala idérika mötesplatser.  Vår affärsidé är att skapa ett nytt och inspirerande koncept på välbesökta semesterorter.  Målet är att växa med fler butiker runt om i Sverige. 

Tillsammans har vi stor erfarenhet inom retail, inredning, event, marknadsföring och varumärkesarbete. 

Anna Fohlin har arbetat med kommunikation och varumärkesfrågor i drygt 20 år. Senast arbetade Anna som marknads- och varumärkeschef på Svenska Spel. Tidigare som PR-konsult på bla. Rikta Kommunikation och Prime PR. Parallellt med arbetet på Verkstan driver hon nu sin egna Kommunikation- och varumärkesbyrå Holistic Brand & Communication.  

Anett Jormeus är en av grundarna till Granit. Anett är sommargotlänning och uppväxt i Skåne men bor och verkar växelvis i Stockholm och Kapstaden där hon bygger, renoverar och skapar sköna miljöer för hem och kontor. Hon har jobbat med retail i drygt 30 år. Anett är också en av grundarna till Guldgaggen i Burgsvik som startade 2014 och som sedan flyttade till Ljugarn och blev Bruna Dörren. Anett är även delägare i Creperie & logi sedan 13 år.

Maria Bengtsson har arbetat som butikschef och inköpare för ett par inredningsbutiker i Stockholm och Oslo. Maria har även drivit en egen livsstilsbutik som hette Coppar. När Maria inte jobbar med Verkstan jobbar hon idag som inredningskonsult, stylist, kök- och badrums planerare mot både företag och privatpersoner.

Magdalena Björnsdotter har arbetat som frilansfotograf i 20 år, främst med inrednings- och reklamuppdrag.  Hon har också gjort böcker och många reportage i de största inredningsmagasinen. Vid sidan av Verkstan är Magda också med och driver företaget Made by Gotland som säljer Gotländs form och design på nätet.

Susanne Liljenberg har stor erfarenhet inom detaljhandeln och startade tillsammans med Anett Jormeus inredningskedjan Granit som de tillsammans drev i 10 år och sedan sålde. Idag är hon även verksam i flera bolag;  Creperiet som finns i Visby, Åre och i Stockholm, Bruna Dörren i Ljugarn och skönhetsföretaget HynE Skin-Tech. Susanne var även medgrundare till Leva Kungslador som ligger på Södra Hällarna på Gotland.

Boende med bästa läge i Åre

 

Ski in vid Tottliften, VM8an eller Åre by, vi har lägenheter för alla.

 

Är du stugägare och behöver hjälp?

 

Låt våra Mood Managers ta hand om stugan när du inte är här, eller ge dig den service du förtjänar under din semester

Parkering i Åre

Att ta bilen till Åre är en frihet för att kunna upptäcka hela Årefjällen. Det är många som väljer...

Inversion i Åre

InversionAtt vara ovan moln När det är dimma och kyligt i Åre by, kan väderleksrapporten i många...

Skistar öppnar Åre skidsystem 15 december 2022

Skistar  öppnar för en ny vintersäsong   Säsongen 2022/23 är här - måndag 15 december öppnar...

Jul i Åre

Träffa Tomten på Åre Torg I de snöklädda träden glimmar tusentals juleljus och den magnifika...

Vandring genom Trollstigen

Trollstigen i ÅreStart: Ledcentralen vid Timmerstugan/ VM6:an.Slut: Åre FjällgårdenLängd: Ca 1,3...

Lär dig surfa med oss

Under våra surf & träningsresor till Madeira och Sydafrika kommer du få lära dig grunderna i...

husdjur boende Åre hund

Har du hund eller annat husdjur och vill boka boende i Åre? ”Vi älskar djur, klart att din...

Åre när det regnar

5 saker att göra en regnig dag i Åre: Spa i Åre Level Spa på Copperhill Mountain Lodge i Åre...

Kretsloppshuset i Mörsil

Lunch eller fika på Kretsloppshuset i Mörsil Vi på Åre Travel rekommenderar dig att stanna till på...