Lägenhet #342

Boende Åre Torg
(Mörviksgården)

Mörviksgården, Stationsvägen 18, Åre
6 personer

Fin privatägd lägenhet på Åre Torg med utsikt över skidbacke

Mörviksgården är ett fint centralt boende för dig som söker det perfekta läget i Åre. Lägenheten som har utsikt mot berget passar dig som vill ha närhet till liftsystemet, shopping, nöjen och Åres breda urval på restauranger och barer.

Mörviksgården är en etagelägenhet på 93 kvm med 3 rymliga sovrum och 2 badrum. Här kan ni njuta av en bastu efter en heldag i backen följt av en måltid runt middagsbordet med vänner och familj. Boendet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så att det enkelt går att sitta och umgås tillsammans. Har ni barn som gärna vill mysa framför en film medan ni vuxna njuter av ett samtal vid middagsbordet? Inga problem, på övervåningen hittar ni ett mysigt litet soffrum med TV som passar perfekt för ett sådant tillfälle.

Är ni på utforskande humör? Ett stenkast från lägenheten hittar ni Åre Bergbana som enkelt och smidigt tar er en bit upp på fjället, med eller utan skidor. Eller varför inte en lätt promenad ner till Åresjön för att njuta av den vackra utsikten över Renfjället.

Om ni är en familj, ett kompisgäng eller arbetskollegor som vill bo smidigt och med det perfekta läget är Mörviksgården rätt val för er. 

Bekvämligheter:

Etagelägenhet med fullt utrustat kök, balkong med härlig utsikt över berget, 2 duschar, 2 wc, bastu, vardagsrum och tre rymliga sovrum. 

Sovrum och sängar:

 • Sovrum 1: Dubbelsäng 180 cm 2 personer
 • Sovrum 2: 2 st 90 cm enkelsängar 
 • Sovrum 3: 2 st 90 cm enkelsängar 

Tillval:

Parkering: 1 parkering per lägenhet kan bokas upp för 115 kr/ natt

Husdjur:
Inte tillåtet

Bäddlinne & handdukar: Ta med själv eller hyr in av oss, från 175 kr/ set.

Avresestäd: Städa själv, eller boka upp slutstäd av oss. Priser varierar med antal personer och nätter.

  Kvm

  Sovrum

  Gäster

  Bastu