Lägenhet #401 & #402

Tottbacken vid
Tottliften

Tottbacken 10, Åre
8 personer

Våra 8 bäddars lägenheter ligger på fjärde våningen via loftgångar. De har två balkonger med söderläge. Lägenheterna har eget spabad på terassen som tillval för en extra kostnad. En extra lyx att komma hem till ett varmt bad efter en dag på fjället. Lägenheten har 4 sovrum, 3 badrum och bastu och här njuter ni av ett ljust vardagsrum och kök i ett som ger möjlighet till trevligt umgänge.

Interiören är ljus med gedigna material i naturens färgskala. Vardagsrummet och köket hänger ihop i en öppen planlösning som gör det lätt att umgås. 

Du parkerar bilen i vårt varmgarage och tar hissen raka vägen upp till lägenhetsplanet. På plan 4 ligger skidförrådet där du tar på dig pjäxorna och går rätt ut i backen. Förutom smidig access har huset även en trivsam lobby med TV och ett omklädningsrum med dusch – praktiskt om du vill åka skidor under ankomst- eller avresedagarna.

Se information om öppna backar och liftar i Åre »

Sängar:

 • Sovrum 1: Delbar dubbelsäng 2 personer
 • Sovrum 2: Delbar dubbelsäng 2 personer
 • Sovrum 3: Platsbyggd våningssäng 2 personer
 • Sovrum 4: Platsbyggd våningssäng 2 personer

Bekvämligheter:

Matplats, öppen spis, sittgrupp, tv och stereo, och när vädret är varmare kan dörrarna slås upp för extra umgängesyta på balkongen. Köket har solida ekskåp och hyllor och är minst sagt välplanerat så att du både kan laga mat och delta i samvaron med de andra i rummet.

  Läs mer om lägenheterna på tottbacken.se

  Sovrum

  Bastu

  Gäster

  kvm