HIGH END EXTRA ALLT

Tottbacken vid
Tottliften

Tottbacken 10, Åre
4, 8 eller 24 personer

Mitt i Skandinaviens bästa skidområde ligger Tottbacken med exklusivt semesterboende i klassisk fjällmiljö. Här bor du stilfullt och bekvämt i rymliga lägenheter med storslagen utsikt över Renfjället och Åresjön. Ski in/ski out-läge intill Tottliften gör att du kan sätta på dig skidorna utanför dörren. Tottbacken är ett av Åres finaste lägenhetsboenden. Huset är privatägt och har bara sex lägenheter, varav fyra hyrs ut. Lägenheterna har det mesta som förhöjer trivseln med bastu, öppen spis och ett väl utrustat kök. Allt från låsbart skidförråd med vallabänk bara några få steg från backen till platsbyggd inredning i vackra material andas samma omsorg om detaljer.

Enkelheten i att kunna parkera i vårt varmgarage och ta hissen upp till lägenhetsplanen och skidförråd. På plan 4 har vi vår lobby med tv och där finns även ett omklädningsrum för senare avresa än utcheckningstiden. Boendet har det mesta som förhöjer trivseln, från DVD med filmer som barnen gillar till ett välutrustat kök där den matlagningsintresserade hittar alla redskap för god mat och dryck. En kväll framför den öppna spisen efter bastu eller ett bad på altanen ger den perfekta avslutningen på en dag i Åre. Tottbacken erbjuder ett genuint boende med trygg och personlig service.

Med Sveriges bästa skidåkning utanför dörren
Åre är Sveriges ledande alpina året-runt destination där allt ligger på bekvämt gångavstånd, restauranger, nöjesliv och shopping.

Byn har lockat turister i över hundra år och arrangerat tre alpina VM, 1954, 2007 och 2019. Skidåkningen håller högsta nivå med backar i alla svårighetsgrader – från lekfulla familjeområden till skön offpist. Dessutom finns fina längdspår och storslagen fjällnatur för den som tycker om att gå på tur. Sommar som vinter finns det mycket att upptäcka.

Se information om öppna backar och liftar i Åre »

 

Varmt välkommen till Tottbacken i Åre!

Sovrum

Bastu

Gäster

kvm

Våra fyra bäddars lägenheter ligger på tredje våningen med altan i söderläge. Lägenheterna har eget spabad på terassen som tillval för en extra kostnad. En extra lyx att komma hem till ett varmt bad efter en dag på fjället. Boendet har två sovrum och en ljus öppen planlösning med vardagsrum och kök i ett som ger möjlighet till trevligt umgänge för våra gäster.

Du parkerar bilen i vårt varmgarage och tar hissen raka vägen upp till lägenhetsplanet. På plan 4 ligger skidförrådet där du tar på dig pjäxorna och går rätt ut i backen till Tottliften.

Förutom smidig access har huset även en trivsam lobby med TV och ett omklädningsrum med dusch – praktiskt om du vill åka skidor under ankomst- eller avresedagarna.

I huset finns 4 lägenheter om ni är flera, samt ett modernt konferensrum

Sängar:

  • Sovrum 1: Delbar dubbelsäng 2 personer
  • Sovrum 2: Delbar dubbelsäng 2 personer

Bekvämligheter:

Båda sovrummen har egen WC med dusch. I ett av badrummen ligger även bastun samt lägenhetens kombinerade tvättmaskin/torktumlare. Sovrummen har platsbyggd förvaring för personliga tillhörigheter. 

Vardagsrummet och köket hänger ihop i en öppen planlösning som gör det lätt att umgås. Här finns matplats, öppen spis, sittgrupp, tv och stereo, och när vädret är varmare kan dörrarna slås upp för extra umgängesyta på terrassen utanför.

    Läs mer om lägenheterna på tottbacken.se

    Omdöme-Tottbacken-Review