Boende i åre

Vi har tagit emot nöjda gäster i Åre sedan 2014. Våra lägenheter har alltid bra läge, med närhet till berget och innehåller allt du kan behöva på semestern. Boka boende i lägenhet här!

Peak Performance Mountain House, Tottbacken 1o, Åre

När du söker boende av högsta klass, och bekvämlighet utöver det vanliga – som flera badrum, öppen spis, egen bastu och jacuzzi på verandan. Ski in och närhet till Åre By. 

4, 8 eller 24 bäddar, 1 konferens

4 lägenheter, 1 konferenslokal i ett hus

Tottvillan, Tottbacken 14, Åre

När du söker ett härligt boende med sann lodgekänsla och hög klass, med bästa läge ski in precis vid  Tottliften,  och närhet till Åre By.

6, 10 eller 16 bäddar, 

2 lägenheter, 1 hus

Mitt i Åre 2, Åre Torg

Här har du utsikt mot både backe och Åre Torg, ski in lägenhet med 3 sovrum och 8 sängplatser, nyrenoverat badrum. Bättre läge går inte att hitta i Åre.

3 sovrum, nyrenoverat badrum med bastu, utsikt mot Åre Torg

8 personer

Freestylehuset, Åre Torg

Här bor du mitt i händelsernas centrum mitt på Åre Torg – och ändå ski in. Nyrenoverad, fullt utrustad lägenhet med wifi, bastu och altan med utsikt mot backe. 

2 sovrum och stor bäddsoffa

6+2 personer

Åre Travel-huset (Mörviksgården) på Åre Torg

I Åre Travelhuset bor du mitt i händelsernas centrum, Rymliga lägenheter med 2 sovrum med dubbelsängar, dubbla wc och fransk balkong.

4 bäddar/ lägenhet – 12 bäddar totalt

3 lägenheter

Brygghusen, Åre Centrum

Fem toppmoderna ljusa lägenheter i välskött förening, belägen mittemellan Åre Torg och VM8:an.

Varje boende har balkong i söderläge med utsikt över Åresjön, tre sovrum och bastu med access till balkong.

3 av lägenheterna tillåter även husdjur. 

6, 8 eller 32 personer

5 lägenheter

Mitt i Åre 1, Åre Torg

Med en trappa mellan dig och backen bor du bra i fullt utrustad lägenhet nära Åre Torg. Bastu, gratis wifi, stor altan i söderläge.

6+2, 6 eller 14 personer

2 lägenheter ski in

Villa Solbringen, bo som en local

Här har du utsikt mot både berg, backe och Åresjön, rymlig villa med 3 + 1 sovrum och 10+2 sängplatser.  160 kvm villa med härlig utsikt, 900 m från byn, belägen i härligt lugnt område bland Åres locals.

3 + 1 sovrum

10 + 2  personer

Liengården, VM8:an

Här har du utsikt mot både backe och Åresjön, ski in lägenhet med 3 sovrum och 8 sängplatser.  Bättre läge går inte att hitta i Åre om du vill vara först ut i backen på morgonen.

3 sovrum

8 personer

Skyltfönster

Shop- in shop eller en postadress i en trevlig by?

Visa dina varor fysiskt, i en monter eller en produktvägg med fysiska prover. Behöver ert företag en liten mottagning i Åre, så tar vi hand om er post och säkerställer att ni har en plats att möta era kunder vid tillfällen ni är på plats. Kontakta oss för prisförslag

Fakta lokal

Adress: Stationsvägen 18
Läge: A-läge mitt i Åre By
Lokalyta totalt: 103 kvm
Butiksyta: (Upptagen av VERKSTAN The Social Life tom 1 maj 2021)
35 kvm med egen entré, litet förråd ca 3 kvm, gemensamt pentry med wc och dusch. Lokalen är ljus och fräsch, med fantastsik utsikt över skidbacke. Idag saknas skiljeväggar som ev. behövs sättas upp mellan er och vår verksamhet. Skalskydd, väggar och butiksinredning sätts upp och bekostas utav er som partner och hänsyn skall tas till gällande regler kring ventilation och brand.